"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, November 14, 2015

OOTD # Sun in Summer(Maroon)

Assalamualaikum
hye semua :)


The only person you should try to be better than, is the person you were yesterday.







Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma, sponsorship atau sebarang urusan, please PM or emel :D
Other than URL given, I do not own any other social media network.
insyaAllah i will help you :)

terima kasih sudi baca :)


7 comments:

Syahidah Fadilah said...

cantik kardigan tu, hihi

The Kehalusan Kelembutan said...

syira ni tak pernah tak cantik, pemandangan pantai seronoknya, gambar pun cantik

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik.... cantiknya pemandangan dan gambar² adik...pantai pun bersih...

Pokcik Blogger said...

Cantik gambar..

Syira Lokman said...

TERIMA KASIH SEMUA...CANTIK KAN PEMANDANGAN :D

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Cantik posisi gambar tu semua.. smart permandangan

Nurul Shahira said...

Cantik gambar tu semua. Pandai model posing :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah