"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 5, 2017

Cara mudah untuk membeli Fragile & Serenity by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hai semua !

Buku motivasi ke2 Syira iaitu Fragile ni dah mula masuk banyak bookstore dah tapi ada yang kata tak jumpa lagi. Ada yang jumpa Serenity tapi tak jumpa Fragile. Jumpa Fragile tapi tak jumpa Serenity pula. Yela, dah baca satu mesti nak dua-dua kan :D
Jadi, jom Syira nak ajar cara paling mudah untuk korang dapatkan buku Serenity dan Fragile sekaligus ^_^




Kalau korang pergi mana-mana bookstore, better korang tanya terus di kaunter, so mudah, diorang akan beritahu kat rak mana atau paling best, diorang yang carikan.
Tapi kalau korang nak buku dipos terus ke rumah, lagi mudah..whatsapp je 0162093151 (KOMRAD BUKU)

 Taip : TAJUK/KOD BUKU <jarak> KUANTITI <jarak> NAMA PENUH <jarak> ALAMAT 

Korang juga boleh order secara online di https://bookcafe.com.my/ atau http://www.mustread.com.my/home/


BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!
Komrad Buku nak bagi duit raya guys !
Penulis pun tak dapat tau, untung korang..
Korang hanya perlu beli mana-mana buku (melalui Komrad Buku sahaja) and secara automatik korang akan dapat duit raya :D best kan ?

Whatsapp : 016 209 3151 ‪
🌻Sah sehingga 21 Julai 2017.




Terima kasih semua yang mendoakan dan baik hati selalu support Syira.
Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)

Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #fragilesyiralokman dan #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke !

Email : syiralokman21@yahoo.com.my



#Siapa nak COD buku Fragile & Serenity bertandatangan ?? PM Syira Lokman di facebook sebelum 2 September 2017 ! 
stok terhad ! COD Ipoh ya :D

1 comment:

Julia Johari said...

Akak jiwa motivasi...sis suka sbb boleh dptkannya melalui online...mudah mcm ni..thanks a lot dik syira...penulis muda yg sgt berbakat...beza umur kita dekat almost 11 years. Proud of u dear

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah