"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, December 9, 2016

Customized Button Badge from Liberty Printing Malaysia.

Assalamualaikum and

hye ^_^

Do you like customized button badges? 
Button badge is the most practical way to display something with a message, logo or concept.
Let's me tell you about customized button badge and  Liberty Printing Malaysia. The best Malaysia Button Badge Supplier.

Customized a button badge is a very practical way for people to advertise something in their clothing, personalization gift ideas or uses it as fundraising opportunities
It can also be very useful when people are going to a campaign or a large gathering. 


In Malaysia, there are many different suppliers offering different type of button badge quality. Some suppliers might use low quality printing paper and printer that yield low resolution printing output. Customers have to be careful when selecting suppliers for this purpose.
Liberty Printing have 16 designs of button badge can be used as gift for any events such as schools, corporate events, product launches, fundraising opportunities, wedding or personalization gift ideas. 




 Grab Button Badge Machine now guys !
You can be a seller too..interesting isn't it ? :D

Button Badge Machine is generally used for the production of various Button Badges, pins, keychains and fridge magnets. The investment cost for the machine and material is minimal while it can generate up to 5X profit.The button badge printing business does not require a large space area or a big investment. Ideal for any businesses such as fast print shop, event companies, gift shops, photography studios, souvenir shops to expand their product offerings.
Malaysia Button Badge Supplier | Liberty Printing
Button badge can be a creative and cost-effective way to market a brand because:

  1. Inexpensive to produce - with cost as low as RM0.40 each (included printing cost).
  2. Various different types of finishing for different usage / application - magnetic to be placed on fridge, pin it on hat, turn in into a hook and many more different usages.
  3. Able to reach a wider audience for a long term result - Because of the low cost to produce, businesses can produce in bulk and with its durability, it can be used for a long time.
  4. Able to tailor to individual marketing needs - Can be used for brand awareness, product launch, corporate identity or personalized gift ideas.


 Liberty Button Badge Machine (body) is made by aluminum while the button badge mould is made of chrome plated steel and rust-resistant surface finishing that allows frequent usage of up to 5 to 10 years.

  1. Starter package from as low as RM1,200, (Click here : http://www.libertyprinting.com.my/products/Button-Badge-Package.html?categoryid=116)
  2. Aluminum button badge machine
  3. Chrome Plated Steel button badge mould (choose from one of these sizes: 75mm, 58mm, 44mm, 32mm or 25mm)
  4. Button Badge Die Cutter (worth RM400)
  5. 100 pcs of high quality button badge material (metal front, plastic pin back and mylar – the clear plastic cover)
  6. 100 sheets of Inkjet Paper
  7. Complimentary 1-on-1 Training
  8. Complimentary design template in CD format

Aside from the above mentioned, you can also enjoy 1 year warranty and technical support provided by our professional technical team.



Please contact us if you would like to make promotional button badges.
Liberty Printing are your trusted button badge supplier in Malaysia.



Contact Number: 
019-9858151 (Ms. Elaine) or 019-3231515 (Mr. Steven)

Email: 


Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T), Malaysia Button badge supplier Address: 
6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.


Business hours: 
Monday to Saturday (9am to 6pm)

Website: 

Tuesday, November 15, 2016

MEDINA DESIRE Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea.

Assalamualaikum
hye semua !

Korang pernah dengar tak nama Medina Desire? Mesti ramai yang dah tahu sebab produk ni popular. Untuk yang masih belum tahu, meh sini Syira nak cerita.Medina Desire menghasilkan dua produk special untuk anda yang nak cantik dan kuruskan badan iaitu Slimming Detox Tea dan Kaki Cantiq Tea. Tak perlu lagi diet berlebihan :D




HARGA :

Slimming Detox Tea RM15
 Kaki Cantiq Tea RM25
Set Combo RM4

setiap paket ada 15 uncang. 

CARA CONSUME :
BAHAN-BAHAN :




KHASIAT :

🌷 slimming & detox tea (sdt):-

melangsingkan badan
mengecilkan perut bucit/boroi
menurunkan paras gula dalam darah
kencing manis
darah tinggi
gout/uric asid tinggi
kolestrol tinggi
obesiti
angin dalam badan
pelbagai lagi masalah dalaman dan luaran


🌷 kaki chantiq tea (kct)

kaki chantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada bahan kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing.


  • lelaki & perempuan boleh guna tea ni. tak ada masalah. 
  • umur 13 tahun dan ke atas boleh consume. 
TESTIMONI :


********************************

Lagi satu hot item dari Medina Desire ialah flawless tea. Flawless tea ni produk khas untuk kulit. Ada 15 uncang. RM38 SAHAJA !! :D Murah kan ?


KEBAIKAN :

πŸƒ menghilangkan jeragat dan jerawat
πŸƒ menghaluskan dan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan
πŸƒmenjadikan kulit bersih dan licin
πŸƒawet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit
πŸƒ melancarkan peredaran darah
πŸƒdirumus khas utk kulit berseri dan bersih


BAHAN-BAHAN :

🌰jasmine
🌰franch flower
🌰apple flower


🌹satu pack ade 15 uncang. satu uncang blh guna 2 kali
🌹boleh consume pada waktu ptg
🌹kalau awk consume set combo, flawless tea kene minum selang seli
🌹contohnye: hari ni minum flawless tea, esok stop, lusa ambk balik


follow ig :
@slimming.tea.rm15 
@slimming.tea.rm15 
@slimming.tea.rm15. 


PROMOSI BULAN DISEMBER !! 
open for new agent dan ds. 

untuk agent :
pakej a rm300. 
pakej b rm600. 

untuk ds bayar yuran rm10. 
yang nak buat side income haa dialu-alukan ws 01139598289. 
nak cod? umk pengkalan chepa.



let’s grab this opportunity ^_^
jangan tengok je. bila lagi nak kurus & sihat?? Dah ramai yang minum teh kurus macam ni sekarang tau, macam trend !
orang lain boleh. awak pon boleh !
..yang penting konsisten. 
jangan lupa follow ig @slimming.tea.rm15 atau ws 01139598289 :)

Tuesday, November 8, 2016

PROMOSI PRE-ORDER BUKU FRAGILE #fragilesyiralokman

Assalamualaikum
hye semua !

Syira nak ucapkan terima kasih buat semua yang undi cover pilihan korang untuk buku motivasi kedua Syira (cover a,b,c)
Terima kasih semua orang sebab selalu jadi manusia paling baik and support apa sahaja yang Syira buat.
 Buku motivasi pertama Syira iaitu #serenitysyiralokman dicetak kali kedua selepas 5 bulan diterbitkan dan hari ini Syira nak share satu lagi berita gembira :D
Buku motivasi kedua Syira iaitu #fragilesyiralokman bakal menemui anda :D

Konsep buku ini masih sama namun isinya lebih beremosi dan menyentuh hati. Selalu orang tanya, SERENITY dan FRAGILE ni novel ke ?
oke, untuk makluman korang, kedua-duanya adalah buku motivasi santai gaya puisi dan monolog hati. Kalau buku #serenitysyiralokman mengajar anda bahawa "majoriti" tidak semestinya betul, buku #fragilesyiralokman ini pula akan cuba membantu bagaimana cara sepatutnya berdepan dengan perpisahan yang begitu melukakan serta mengajar kita untuk berani bangkit, cabar diri merempuh tembok kegagalan demi kejayaan.

Kalau nak tahu isinya dengan lebih mendalam, kena la order dulu ^_^

Istimewanya untuk bulan November ini, team Komrad Buku buat PROMOSI untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi pembaca terawal #fragilesyiralokman ^_^


PROMOSI PRE-ORDER BUKU FRAGILE #fragilesyiralokman

8 - 28 NOVEMBER 2016

Klik http://bit.ly/PreOrderFragile untuk membuat tempahan.


Semoga buku-buku Syira ini akan menjadi cahaya indah, mewarnai jiwa yang dalam sepi dan membahagiakan, ketika negatif menggerumi. Semoga sedikit bait-bait kata dari kedua-dua buku ini boleh ‘meraikan’ hati yang sedang terluka. ^_^


DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah