"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, April 17, 2018

PROMOSI BUKU MOTIVASI SERENITY & FRAGILE SYIRA LOKMAN DI PBAKL 2018 !

Assalamualaikum.
Hye semua !

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2018 akan berlangsung kurang lebih 10 hari dari sekarang. Rasanya baru je pergi PBAKL 2017 :D pejam celik pejam celik dah setahun. Tahun ni insyaAllah jika tiada halangan, Syira akan ke PBAKL jumpa korang ^_^
Dalam diam rupanya masih ada yang belum tahu Syira dah hasilkan 2 buku motivasi. Ya korang, dah 2 dah. Ni bukan novel tau tapi buku motivasi untuk bacaan umum. Kalau sesiapa yang nak tengok review pembaca, meh sini Syira kongsikan sebahagian komen-komen pembaca Serenity dan Fragile. Lepas baca silalah beli ya ^_^ Kata support Syira kan :P








Cara mendapatkan buku FRAGILE & SERENITY :
  1. Syira Lokman (fb) (bertandatangan-limited)
  2. Komradbuku
  3. Kinokuniya
  4. Bookcafe.com
  5. Must Read
  6. Mph bookstore
  7. Popular bookstore
  8. Kedai-kedai buku berhampiran anda.
  9. Online seller

korang boleh search #serenitysyiralokman serta #fragilesyiralokman di facebook dan instagram untuk lihat lebih banyak review ! Serenity dah masuk cetakan kedua tau. Semoga Fragile pun laku keras selalu la :D
Nak tengok review berkaitan Serenity dan Fragile di blog ni boleh tengok post yang lama ya.

Terima kasih semua yang mendoakan dan baik hati selalu support Syira.
Semoga hidup diberkati dan sentiasa murah rezeki :)

Dah beli jangan lupa tag dan hashtag #fragilesyiralokman dan #serenitysyiralokman di facebook, twitter, blog dan instagram oke !

Email : syiralokman21@yahoo.com.my


Saturday, February 10, 2018

PROMOSI BUKU MOTIVASI SERENITY & FRAGILE BY SYIRA LOKMAN

Assalamualaikum
hai semua !

Dah lama tak promote buku sendiri. Kali ni ada berita baik untuk korang :D selalu nak beli buku tak cukup duit kan ? tak apa, kali ni Komrad Buku buat PROMOSI ISTIMEWA diskaun 30% sehingga 16 Februari 2018 :D

Belian melalui website, diskaun 30% (8 hari saja).

Belian melalui WhatsApp, diskaun 15%

No automatic alt text available.

Apa tunggu lagi ?
Promosi ini SAH SEHINGGA 16 FEBRUARI 2018 SAHAJA !!

# Nak tengok review klik > review-buku-motivasi or search #serenitysyiralokman & #fragilesyiralokman


DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah