"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, December 13, 2017

Lizzy Hijab - Murah, Berkualiti, Eksklusif !

Assalamualaikum.
hai semua ^_^

Bulan 12 ni ramai yang buat promosi hujung tahun sampai harga menjunam.
Boleh gugur jantung tengok macam-macam baju tudung cantik. Kali ni Syira nak share satu IG yang Syira dah borong tudung dia dengan rakusnya sebab harga tudung yang dijual RM15 & ke bawah guys !.. muahahaha.. nampak tak nafsu perempuan yang tak terkawal :P siapa tak gila kalau harga murah macam tu.



Instagram : @lizzy.hijab


Cantik tak ? cantik tak ? .. Syira tau korang nak puji tapi malu :p ..Cantik kan warna shawl ni. Dull Satin Shawl yang Syira pakai ni memang sangat selesa and flowy (code : lavender). Thank you @lizzy.hijab for this beautiful Dull Satin Shawl ! Syira dah jatuh cinta dengan shawl ni dan dah borong 5 warna lagi tau..hehee..

Sekarang @lizzy.hijab buat Year End Sale ! Semua tudung dijual dengan harga yang sangat murah.

🌻DULL SATIN SHAWL
🌻BAWAL CHIFFON
🌻BAWAL SAUDIA
🌻INNER LACE EYELASHES

SEMUA ITEM 👆 HANYA RM15 & KE BAWAH

Mana nak dapat harga ni kat tempat lain guys ?? 
Do follow @lizzy.hijab & direct ws lizzy (0137626010). 

Don't miss out @lizzy.hijab YEAR END SALE berakhir 17 Dis 2017 :D
Dah tak banyak pilihan warna, jangan merajuk kalau habis stok nanti.

Monday, November 20, 2017

Mug Rekaan Istimewa dari WePrintGift.

Assalamualaikum
hai semua :)


Image result for weprintGIFT MUG

Lama tak menaip kome oiiii..ada yang rindu Syira ke ? hehe...Syira sibuk menghabiskan detik-detik terakhir sebagai pelajar tahun akhir ni, insyaAllah cuti semester Syira akan update blog and tulis manuskrip semula. Next year intern pula :D
Syira pun rindu korang. Hari ni Syira curi-curi masa update blog sebab nak share something dengan korang.
Syira nak share barang custom made yang Syira baru tempah..hehee...
Sekarang ni dah menjadi trend semua benda nak di custom made untuk dijadikan koleksi peribadi kan. Syira sendiri pun kalau boleh memang nak macam-macam benda custom made. Sebenarnya Syira dah ada beg, buku, pen dan yang terbaru ni sebenarnya Syira dah ada mug sendiri! :D

Pernah dengar WePrintGift tak ? WePrintGift ni dah popular sangat dah. WePrintGift menawarkan sehingga 3,000 produk untuk korang pilih, dengan produk berkualiti tinggi, alat reka bentuk yang mesra pengguna dan kaedah percetakan yang tahan lama, jaminan wang 100% dan bantuan perkhidmatan pelanggan yang cepat. Tempah hari ni, tak lama lepas tu dapat. Mudah and cepat sangat kan? :D

WePrintGift menggunakan teknologi percetakan pemindahan haba, untuk mencetak foto, nama atau mesej mengikut reka bentuk yang korang nak. Korang boleh design guna alat reka bentuk yang WePrintGift sediakan dalam laman web atau design sendiri dalam Adobe Photo atau ilustrator, then upload and cetak je.
Syira pilih mug sebab mug ni benda yang memang selalu pakai, kalau tak nak guna pun boleh dijadikan hiasan. Tambah pula boleh letak gambar sendiri, memang rasa ekslusif la..hehehehe..

Beberapa ciri penting yang korang perlu tau berkaitan mug dari WePrintGift ni adalah :

  • seramik
  • 3.25 "diameter, 3.75" ketinggian
  • Terdapat dalam 11oz
  • Grade AA Mug dengan kualiti premium
  • Sepenuhnya dicetak dengan monogram, logo atau mana-mana imej di permukaan.
  • Jenis Glossy & Matte


Ni la mug Syira..comel kan ? hehee.. kalau korang nak juga, korang boleh ikut step di bawah ni untuk membuat pesanan dalam laman web WePrintGift.

Langkah 1 - Pilih produk.
Langkah 2 - Buat reka bentuk sendiri.
Langkah 3 - Tempatkan pesanan.


Jika korang memerlukan lebih banyak bantuan atau panduan untuk menempah, ikuti langkah kat bawah ni, mudah je guys:



So pa tunggu lagi ? nak beri hadiah untuk yang tersayang pun boleh..hehee..


Sunday, September 17, 2017

PERKHIDMATAN SESI KAUNSELING SECARA PERCUMA.

Assalamualaikum ^_^
Hai semua !

Syira sedang mencari klien yang berminat untuk mengikuti khidmat sesi kaunseling PERCUMA bagi memenuhi tuntutan tugasan Syira sebagai seorang pelajar Tahun 4 Ijazah Sarjana Muda Kaunseling Universiti Malaya.


Perkhidmatan yang disediakan :
  • Kaunseling Individu.
  • Kaunseling Kelompok.
  • Ujian Minat Kerjaya. 
  • Ujian Saringan Kesihatan Mental.
________________________________________
  1. Terbuka kepada sesiapa sahaja yang berkemudahan untuk ke Universiti Malaya/pelajar/staff Universiti Malaya.
  2. Tiada had umur dan terbuka kepada semua bangsa/agama/jantina.
  3. Masa fleksibel (atas persetujuan bersama).

Sekiranya anda mempunyai isu/konflik berkaitan perhubungan, pelajaran, pengurusan masa dan sebagainya serta memerlukan seseorang untuk mendengar dan membantu, jangan segan cari Syira ya. Sesi dijalankan di Universiti Malaya. Tiada bayaran dikenakan.

Siapa berminat ? :D 
Hubungi Syira segera ya !

🔹Whatsapp : 013 4006121
🔹Emel : syiralokman21@yahoo.com.my
🔹PM facebook : Wan Syahirah
🔹DM instagram - syira_lokman

WAN SYAHIRAH BINTI MIOR LOKMAN @ SYIRA LOKMAN
Kaunselor Pelatih,
Universiti Malaya.


# Segala perkongsian dan maklumat anda tertakluk kepada etika kerahsiaan. 
Mohon 'share' untuk membantu saya. 
Terima kasih ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah