"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, December 19, 2015

Syira Lokman dalam Majalah Rasa edisi Januari 2016.

Assalamualaikum
hye semua !!

yeayyyy...akhirnya dapat juga curi curi masa update blog :D
sekarang study week, disebabkan mood study belum sampai, Syira nak publish banyak entry yang tertangguh, cerita yang dah berkurun tapi baru nak publish...
tak pe la kannn..asalkan ada..hehee...
ingat tak sebelum ni Syira dan kawan Syira iaitu Liza ke Karangkraf untuk photoshoot Majalah Rasa?? Disebalik tabir photoshoot Majalah Rasa.
guyysss !! Majalah Rasa edisi Januari 2015 dah keluar guyss !
ada muka kteorang dalam tu...hehhee..

Syira dan Liza tunjuk skill memasak dalam ruangan bujang memasak untuk Majalah Rasa Januari 2016 !! 

Hari tu tak tahu lagi kan Syira masak apa ? Syira masak tomyammmm !!! :D yumyum...resepi kami kali ni dah disediakan bahannya oleh team Majalah Rasa, so kami tinggal nak masak je ! 
resepi mudah je untuk orang-orang bujang gituuuu..


Terima kasih Kak Shida sebab offer Syira and kawan. Thanks juga team Majalah Rasa yang sporting sangat ! masak makan, masak makan....syok la kalau hari-hari macam ni..hehehe..
paling excited bila tengok cover majalah kali ni warna pink :D macam tau je Syira suka pink kan ! sesuai sangattt...


so guys ! cepat pergi beli Majalah Rasa edisi Januari 2016 di kedai buku berhampiran anda ! dan jangan lupa dapatkan juga buku #serenitysyiralokman melalui team @komrad buku. RM20 je awak !
berbaloiiii dengan isi...alhamdulillah ramai dah puji karya Syira.. :)
Terima kasih yang dah beli, jangan lupa tag oke..
Terima kasih juga semua yang sentiasa mendoakan !

ORDER SECARA ONLINE !!

Facebook Komrad Buku : Komrad Buku
Instagram Komrad Buku : @komradbuku

ISI BORANG INI UNTUK ORDER !(KLIK)

RM20 *tidak termasuk postage


14 comments:

Diya Hanun said...

Wah seronoknyaa >_<

suhaila Johar said...

tahniah syira...

aswaleyla said...

tahniah syira

Top Seo Friendly said...

Wah rupanya Syora Lokman adalah penulis novel....patutlah dorang buat review di majalah RASA. Tahniah dan semoga terus berjaya dan bahagia.

Engku Muhammad Afiq said...

Tahniah, akak! ^_^ ;)

Engku Muhammad Afiq said...

Tahniah, akak! ^_^ ;)

Yun Sing said...

Tahniah akak :) Ni Yun Sing order satu buku~ Boleh baca ^^v

shahdiana said...

wahhh...tahniah adik...
masuk magazine...glamer gitu....
murah rezeki.....

Azwar Syuhada said...

Tahniah!

Sya Nadia said...

wahh..terbaiklah...makin femes la syira...

Maria Firdz said...

tahniah.. makin kerap masuk majalah skrg ni ye..

Wardah Aneesa said...

Tahniah syira. Murah rezeki sekarang ni.. alhamdulilah. ^^

Puan Wawa said...

tahniah syira..semoga terus success..")

Othman Zan said...

Assalsm. Besnya.. muda2 belsjar lg pun dah ada peluang masuk magazine. Tahniah syira.

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah