"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, January 10, 2016

Syira Lokman dan Serenity dalam Berita Harian.

Assalamualaikum
hye semua :)

yeaayy ! final exam sem 3 dah berakhir and now holiday mood on !
hehee..excited balik rumahhh. Macam-macam nak buat, nak update blog, blogwalking, terjah blogger-blogger yang rajin support Syira, promote baju di butik, pos buku serenity, mewarna, shopping, nak masak..huarrghhh ! banyak sangat nak buat ! minggu exam susah nak tidooo malam sebab teringin nak makan tempoyakkk, ulam, petai, sambal tumis udang ! Excited nak balik sebab makanan ! tapi apa pun, blog Syira kasi layannn duluuu..hehehe..lagi 1 nak layan juga la Dilwale, mana aci semua yang tengokkk syokkk melayan perasaan..haha !


hye semua ! rinduuuu...serabut juga la nak cari masa update blog bila dekat kolej. Tapi alhamdulillah, ni dah mula cuti, boleh la tenang sikit nak menulis :D
oke , untuk entry kali ni, mungkin yang friends kat facebook dah tahu..Syira Lokman dan Serenity dalam Berita Harian 24 Disember 2015 !
Dulu masuk paper,majalah sebagai blogger pilihan, then sebagai pelajar, now untuk buku serenity pula :) Alhamdulillah.

Terima kasih kepada Berita Harian  ^_^
Terima kasih Cik Khairunnisa :)
Terima kasih kerana memilih BUKU SERENITY untuk diketengahkan :)


Alhamdulillah..rezeki Syira :)
Terima kasih buat semua yang menyokong dan berdoa buat Syira saat Syira masih di dalam perut mama hingga ke hari ini. Buku ni hadiah untuk anda, Syira minta maaf andai hasil dari buku ini tidak seperti apa yang anda harapkan. Ciptaan manusia tidak sempurna namun Allah melihat usaha kita :)
Setiap yang dikongsi diharap dapat memberi inspirasi dan membantu kalian, pada masa yang sama dapat mengingatkan kalian dan Syira sendiri yang selalu alpa.
Mungkin ada darinya yang boleh membawa manfaat untuk kita berubah bersama.

Terima kasih buat semua yang sentiasa setia mendoakan :)

Apa yang pasti,kejayaan kita hari ini bukan sahaja dari hasil usaha kita, tetapi dari doa insan2 mulia yang ingin melihat kita berjaya :)

Moga kita dijauhkan dari lupa diri. Moga Allah lindungi hati ini.
lepas ni kena makin rajin singgah dan baca entry di blog Syira tau :) Saya menulis untuk diri sendiri, untuk orang lain, kamu, mereka atau sesiapa sahaja :) moga bermanfaat !
Bersama sebarkan kebaikan dan kasih sayang ^_^ Maafkan atas kekhilafan Syira sendiri.. Semoga hidup kalian diberkati :)

Kalau ada pertanyaan, nak minta tolong atau nak Syira review produk, online shop, butik, tolong kumpul sumbangan/derma atau sebarang urusan, please add fb, follow twitter atau pun email je :)
insyaAllah i will help you :)
* Syira lebih aktif di fb !


Other than URL given, I do not own any other social media network.

Jangan sibuk mencari kesempurnaan bila diri sendiri masih tenggelam dalam kekurangan. 
Kesempurnaan itu tidak akan pernah menjadi milik manusia tetapi 
hanya milik ALLAH :)

#Siapa nak buku serenity bertandatangan ?? PM Syira Lokman di facebook untuk next postage Khamis 21 Januari 2016! stok terhad ! *update 14/1/2016

12 comments:

Aqilah Azmi said...

wahhh tahniah kak! <3

Nurul Atiqah Ahmed said...

keep it up syira!
you have my support..
muah ciked!

p/s : masih ada 2 paper berbaki untuk final.. doakan.. huhu

Eintan Nurfuzie said...

cik en masih tak order buku syira.. dpt diskaun sempena bulan birthday.. tggu masa sesuai nak beli..hihiih

Azlan Strider said...

congratulation syira....tak perasan plak artikel tu masa publish maybe sebab skarang dah jarang baca paper kot...hehehehe...anyway, Selamat Tahun Baru..

Regards,
-Strider-

Farahain ZFA said...

wah tahniah syira :)

Wardah Aneesa said...

Tahniah dah berjaya. ^_^

Fyda Noh said...

Tahniah Syira & all the best

Syira Lokman said...

terima kasih semua ^_^ maaf tak dpt balas satu2.hargai sgt doa kalian ^_^

Uncle Zuan said...

tahniah ya :D

tiga lalat said...

tahniahnyer., ;p

AziRahmanDot Com said...

tahniah syira.....camna nak dpt buku tu?...nak dgn signature writer lagi..

kennymerligal said...

Wah bestnya dapat masuk majalah..ala ala artis gitu..terbaik

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah